Seilet Spa
 

 

Velkommen til Seilet Spa

Med fokus på vann har vi skapt en liten perle av et spa, liggende ved Moldefjorden, Rosenes by, i Møre og Romsdal. 
Et spa som tilbyr en mulighet til å slappe av, nyte omgivelsene og forfriske kropp og sinn. 

Svev bort fra hverdagens krav, slapp av i det fredelige velværerommet, pust ut i bassenget eller kjenn varmen jobbe med kroppen i en av våre saunas. 
Vi har den klassisk sauna som har en positiv virkning på blodomløpet. 
Den tyrkiske sauna er spesielt godt for luftveien, lindrer reumatiske smerter. Den renser og gjør huden myk og glatt. Dampen er tilsatt eteriske oljer, som gjør godt både for hud og luftveier. 
Kombiner gjerne ett spabesøk med en av våre behandlinger. Vi legger tilrette for at du kan oppleve velvære, luksus og nytelse. 

 

Åpningstider

Mandag 12–17
Tirsdag 10–17
Onsdag 10–20
Torsdag 10–20
Fredag 10–20
Lørdag 10–17 (på forespørsel til 18)

Fra 1 juli til 20 august stenger vi 17.00

Fredag kl 10.00 - 20.00

Lørdag kl 10.00 - 17.00

JUL 2019

23 Desember 12 - 17

24 Desember stengt

25 Desember stengt

26 Desember stengt

27 Desember 10 - 20

28 Desember 10 - 17

30 Desember 12 - 17

Nyttårsaften stengt.

Åpningstider for høytider se facebooksiden

 
Siren - kosmetisk sykepleier   Siren er eier og daglig leder av Seilet Spa. Siren er utdannet intensivsykepleier/kosmetisk sykepleier og er meget arbeidsvillig og positiv. Hun liker, og er vant til å jobbe med mennesker. Har utdanning som kosmetisk sykepleier ved Vestfold Hudakademi. Utfører TVR behandlinger, PRP behandlinger, estetisk behandlinger, skinbooser, kjemiske peelinger, ansiktbehandlinger, fotpleie, massasje og kroppsbehandlinger. Ta kontakt på 92200285 for konsultasjon

Siren - kosmetisk sykepleier

Siren er eier og daglig leder av Seilet Spa. Siren er utdannet intensivsykepleier/kosmetisk sykepleier og er meget arbeidsvillig og positiv. Hun liker, og er vant til å jobbe med mennesker. Har utdanning som kosmetisk sykepleier ved Vestfold Hudakademi. Utfører TVR behandlinger, PRP behandlinger, estetisk behandlinger, skinbooser, kjemiske peelinger, ansiktbehandlinger, fotpleie, massasje og kroppsbehandlinger. Ta kontakt på 92200285 for konsultasjon

Anine- Hudterapeut   Anine er hudpleier, fotpleier og massasjeterapaut. Utdanningen har hun tatt i Trondheim ved Hud og Spa Akademiet i 2018. Anine har i tillegg tatt Cidesco, som er den høyeste sertifiseringen en kan ha som hudpleier. Hun er ei positiv og glad jente som står klar for å hjelpe deg når du kommer.

Anine- Hudterapeut

Anine er hudpleier, fotpleier og massasjeterapaut. Utdanningen har hun tatt i Trondheim ved Hud og Spa Akademiet i 2018. Anine har i tillegg tatt Cidesco, som er den høyeste sertifiseringen en kan ha som hudpleier. Hun er ei positiv og glad jente som står klar for å hjelpe deg når du kommer.

Linda - Kosmetisk sykepleier   Linda har Lagt hender på Hud siden hun ble utdannet sykepleier i 1998, tok videreutdanning ved Høgskolen i Buskerud i 2013 som Kosmetisk Dermatologisk sykepleier. Utfører filler og botoxbehandlinger med Teosyal og Juvederm. Hårfjerning med IPL. Elsker hudpleie og setter opp hudprogram for DIN hud, gjennom analyse av huden og individuelt tilpasset behandling for hver kunde.

Linda - Kosmetisk sykepleier

Linda har Lagt hender på Hud siden hun ble utdannet sykepleier i 1998, tok videreutdanning ved Høgskolen i Buskerud i 2013 som Kosmetisk Dermatologisk sykepleier. Utfører filler og botoxbehandlinger med Teosyal og Juvederm. Hårfjerning med IPL. Elsker hudpleie og setter opp hudprogram for DIN hud, gjennom analyse av huden og individuelt tilpasset behandling for hver kunde.

Kati - Hudterapeut   Kati er utdannet hudpleier i Ungarn- Budapest. Har siden 1985 jobbet innenfor ansikt, og kropp. Drev egen hudpleiesalong i Budapest. Spesialisert seg på permanent make-up,mesoterapi,aromaterapi. Liker godt å jobbe med bryn og ansiktsbehanlinger. Har jobbet i Norge som hudterapeut siden 2012.

Kati - Hudterapeut

Kati er utdannet hudpleier i Ungarn- Budapest. Har siden 1985 jobbet innenfor ansikt, og kropp. Drev egen hudpleiesalong i Budapest. Spesialisert seg på permanent make-up,mesoterapi,aromaterapi. Liker godt å jobbe med bryn og ansiktsbehanlinger. Har jobbet i Norge som hudterapeut siden 2012.


Kirsti- Massør   Kirsti ble uteksaminert fra Axelssons Body Work School som klassisk massør i 2004, og har alltid likt å massere. Masserer opp stive og støle muskler, kan få løst opp dine muskelknuter og hjelpe kroppen å få slappet av. Kirsti utfører også hotstone-massasje, tyrkisk hammam og kroppspeel/maske.

Kirsti- Massør

Kirsti ble uteksaminert fra Axelssons Body Work School som klassisk massør i 2004, og har alltid likt å massere. Masserer opp stive og støle muskler, kan få løst opp dine muskelknuter og hjelpe kroppen å få slappet av. Kirsti utfører også hotstone-massasje, tyrkisk hammam og kroppspeel/maske.

Kristin - Massør og fotsoneterapeut   Kirstin er utdannet fotsoneterapaut fra Vestegnes Zoneterapautskole i Danmark -03. Under behandlingen bruker Kristin trykkpunktmassasje til å stimulere punkter under fotsålen. Det vil hjelpe kroppen til å løse opp blokkeringer og få engergien til å flyte fritt i kroppen igjen. Behandlingen vil også redusere stress og gi en følelse av velbehag. Kristin har utført mange kurs i massasje og gir glede av og utføre både klassiske massasje og med varme steiner. Utfører alle typer kroppsbehandlinger.

Kristin - Massør og fotsoneterapeut

Kirstin er utdannet fotsoneterapaut fra Vestegnes Zoneterapautskole i Danmark -03. Under behandlingen bruker Kristin trykkpunktmassasje til å stimulere punkter under fotsålen. Det vil hjelpe kroppen til å løse opp blokkeringer og få engergien til å flyte fritt i kroppen igjen. Behandlingen vil også redusere stress og gi en følelse av velbehag. Kristin har utført mange kurs i massasje og gir glede av og utføre både klassiske massasje og med varme steiner. Utfører alle typer kroppsbehandlinger.

Christine - Resepsjonist   Christine er vår blide og hjelpsomme resepsjonist Hun er behjelpelig med å finne de rette behandlinger til deg/dere. Har tatt produktkurs på de produktene vi selger, gir god veiledning hva som passer din hud og hudtype. Lang erfaring fra salg.

Christine - Resepsjonist

Christine er vår blide og hjelpsomme resepsjonist Hun er behjelpelig med å finne de rette behandlinger til deg/dere. Har tatt produktkurs på de produktene vi selger, gir god veiledning hva som passer din hud og hudtype. Lang erfaring fra salg.

 
Thea - Resepsjonist   Thea er ei glad og positiv jente som hjelper deg/dere når dere kommer til oss.

Thea - Resepsjonist

Thea er ei glad og positiv jente som hjelper deg/dere når dere kommer til oss.

Sara- Resepsjonist   Sara er ei glad og positiv jente som er hjelper deg/dere når dere kommer til oss.

Sara- Resepsjonist

Sara er ei glad og positiv jente som er hjelper deg/dere når dere kommer til oss.