Seilet Spa-34.jpg
 
 

Seilets innertier

Dette er et friskt fornyelsesprogram for hele kroppen, Behandlingene starter med at kroppen poleres med Peelende mineralsalter. Deretter blir den smurt inn med varm leire og pakket inn i varmeteppe. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen, hjelper kroppen med å fjerne avfallsstoffer. Virker avspennende og energigivende på samme tid. Følges opp av en time med behandling, dyp og kraftfull kroppsmassasje. Massasjen utføres med mange varierte grep som løsner opp stive og ømme muskler. Deretter følger en god, ansiktsbehandling der vi benytter  produkter som er tilpasset din hud. Huden får tilført viktige vitaminer og mineraler. Behandlingen avsluttes med en beroligende, fuktgivende ansiktsmaske.


Effekt: Fjerner Avfallsstoffer, spenninger og stiv muskulatur, reduserer stress og samtidig får du en ansiktsbehandling som gir glød til huden.
Pris: kr 2500,-
 

Seilets luksus behandling

Starter med et deilig, avslappende terapeutisk bad. Hele kroppen blir renset og myket opp med salter, mineraler og aromatiske oljer og masserende vanjetstråler. Etter en liten pause med enkel servering er du klar for at kroppen blir polert med rensende fruktessenser, slik at vi får fjernet de døde hudcellene. Huden er fornyet og tilført fukt.Huden får en ny, glatt og ren overflate. Behandlingen forsetter med en varm avslappende fuktighetsinnpakning av hele kroppen. Den neste timen er viet til en fantastisk ansiktsbehandling. En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitaminer a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. Behandlingen avsluttes med en behagelig, dyp og kraftfull kroppsmassasje som løser opp stive og ømme muskler. Fri flyt for kropp og sjel!Effekt: reduserer stress og Spenninger og stiv muskulatur. Huden i ansiktet og på kropp får en frisk fin glød.
Varighet: 3,5 timer
Pris: kr 3500,-
 

Ansikt deluxe

For deg som ønsker synlige resultater.
Behandlingen starter med en hudanalyse. Terapeuten velger deretter ut produkter som vil jobbe aktivt med din hudtype. Rens, Peeling, ansiktsmassasje med spesialserum, spesialmaske, hodebunnsmassasje, og avsluttende serum og krem.

Effekt: Reduserer linjer, gir næring, strammer huden og gir ny glød.
Varighet: 75 minutter
Pris: kr 1495,-

 

Ansiktsbehandling

Effektiv og avslappende ansiktsbehandling.
Våre terapeuter tar en hudanalyse og finner produkter som passer perfekt til din hud. Rens, Peeling, ansiktsmassasje, ansikts- og øyemaske, og avsluttende krem.

Effekt: Nærende, fornyende og avslappende
Varighet: 50 minutter
Pris: kr 1050,-

 

 

Kroppsbehandlinger

Seilet Spa-30.jpg
 

Utrensende - detoxbehandling for kropp

En kraftfull detoxbehandling som renser kroppen fra toksiner og driver ut overflødig væske. Behandlingen innledes med skrubb for å øke sirkulasjonen og fjerne de døde hudcellene. Etterfølges av en innpakning med detoxifiserende leire, eller kaffemaske.Du blir pakket inn i folie, slik at din egen kroppsvarme hjelper til med å frakte ut avfallsstoffer. Mens prosessen pågår, får du ansikts- og hodebunnsmassasje. Etter en dusj påføres en fuktgivende olje.

For xtra fokus på problemområder kan du ved kaffeinnpakningen kombinere behandlingen cellulittbehandling, eget serum legges på for å øke drenasjen og blodsirkulasjonen! pris 270,-

Drikk mye vann i forbindelse med behandlingen, både før og etter.

Effekt: utrensende, avgiftende og drenerende.
Varighet: 60 minutter
Pris: kr 1250,-

 

 
 

Massasje

Seilet Spa-28.jpg
 

Hot stone kropp

Opplev den sensasjonelle følelsen av varme glatte stener i kombinasjon med en herlig varm olje. Behagelig massasje med varme stener. 

Effekt: Løser opp spenninger og stiv muskulatur, reduserer stress.
Varighet: 55 minutter
Pris: kr 1160,-

 

Hot stone rygg

Opplev den sensasjonelle følelsen av varme glatte stener i kombinasjon med herlig varm olje. 

Effekt: Løser opp spenninger og stiv muskulatur, reduserer stress.
Varighet: 25 minutter
Pris: kr 590,-

 

Klassisk massasje

Velg mellom dyp og kraftfull massasje med ulike teknikker tilpasset din kropp, eller en mykere variant. 

Effekt: Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.
Varighet/Pris

55 minutter kr 1060,- 

For våre spa behandlinger over 1000 kr inkluderer vi morgenkåpe og inngang til spa.

Rygg/nakke massasje

Effekt: Løser opp spenninger og stiv muskulatur, reduserer stress.
Varighet: 30 minutter
Pris: kr 590,-

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er en alternativ behandlingsform, der man gir trykkmasssasje på ulike refleksjoner som man finner under beina. Det vil gi kroppen ny energi, reduserer stress og gi en følelse av velbehag.

Fotsoneterapi: 960,- (Varighet 60 min)

Rygg og skuldermassasje. 

En avslappende og velgjørende massasje som reduserer spenninger og stress i kroppen. 

Kr 590-, Varighet 30 min

En kombinasjonstime: 60 min fotsoneterapi & 30 min rygg/skuldermassasje

 
 

Voksbehandlinger

Seilet Spa-37.jpg
 

Ansikt

Voks overleppe / 15 minutter: kr 160,-

Voks overleppe med hake / 15 minutter: kr 280,-

 

Kropp

Voks legger / 20 minutter: kr 400,-

Voks legger og lår / 45 minutter: kr 760,-

Voks bikini / 30 minutter kr 300,-

Voks rygg /  30 minutter: kr 650,-

Voks under armene / 15 minutter: kr 250,-

 

Øyevipper og øyebryn

Forming av bryn / 15 minutter: kr 190,-

Farge av bryn / 15 minutter: kr 190,-

Form og farge av bryn / 30 minutter: kr 350,-

Farging av vipper / 30 minutter: kr 300,-

Farging av vipper og bryn - inkludert forming / 45 minutter kr 500,-

Shellac

Neglelakk som varer: Kr 650,- (tid ca 1 og 15 min)

Fotterapi

Fotpleie 60 min: kr 650

Fotpleie + Ensfarget shellac 75 min: kr 1045


 
 

Estetiske Hudbehandlinger

Seilet Spa-41.jpg
 

LASER BEHANDLING / IPL/SHR/E-LIGTH

Hårfjerning:

Innføring av SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) – en revolusjonerende ny metode for permanent hårfjerning som er praktisk talt smerte og bivirkningsfri.

Sammenlignet med andre litt daterte laser- og IPL-metoder, gir SHR raskere, sikrere og smertefrie hårreduksjonsbehandlinger. De fleste vanlige IPL laser hårfjerningsteknologier bruker mye varme for å ødelegge hårsekkene og sikre permanent reduksjon. På den andre siden, brenner SHR IPL lasere flere bilder, men ved lavere Joules.

Denne nye metoden varmer forsiktig opp hårsekkene og gir en varm prikkende følelse. Noen klienter sammenligner det med en varm massasje. In-Motion -teknologien blir brukt ved å flytte håndstykket over huden som skal behandles og dette bidrar til den generelle komforten kundene føler i løpet av hårreduseringsbehandlingen. Alle hårtyper og alle hudtyper, hele året rundt. Den unike laserteknologien og teknikkene som brukes i SHR IPL gjør at alle hår og hudtyper egnet seg for denne behandlingen. SHR IPL er også en attraktiv hårfjerningsløsning for de som ikke vil gjemme seg bort fra solen, noe som betyr at hårreduksjonsbehandlinger kan bli tatt hele året rundt. Ved å bruke lav varme, reduserer SHR/ IPL mengden varme som absorberes av huden, slik at behandling kan gjøres på PL Laser hårfjerning er den mest populære estetiske prosedyrene som utføres over hele verden. SHR IPL Laser behandlinger har gitt sikker og effektiv permanent hårreduksjon for millioner av mennesker over hele verden. Fordi SHR Lasers benytter IN-MOTION og lavvarmeinnstillinger, er vi i stand til å gi et sikkerhetsnivå i motsetning til andre laserproblemer.

Vil håret mitt vokse tilbake?

Aktivt voksende hår som har blitt behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbake. Når en hårfollikkel er skadet, kan den ikke produsere hår. Hårvekst forekommer i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig hårvekst), Anagen (aktiv hårvekst), Catagen (regresjon) og Telogen (hviler, vokser ikke). Laser hårfjerning påvirker bare Anagentrinnet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes ca. 15-20 prosent av håret ved hver behandling. man vil derfor trenge 5- 8/9 behandlinger, for å få ett hårfritt resultat. Det er heller ikke uvanlig at noen kunder har en touch-up to år etter innledende behandling på grunn av hormonelle endringer. SHR IPL Technology fungerer også på lyse og hvite hårSkinrejuvenation

Fordeler med IPL Skin Rejuvenation

IPL  fjerner røde flekker, brune flekker og arrdannelse, samt redusere porestørrelse, eliminere og redusere rynker og forbedre den generelle hudtekstur, glatthet og kvalitet. Det har blitt brukt til å behandle rosacea, hyperpigmentering, melasma, alder og solflekker, brutte kapillærer, edderkoppårer, strekkmerker og andre forhold.

IPL Skin Rejuvenation er et godt verktøy for å bekjempe effektene av aldring, og oppnå et mer ungdommelig utseende. Det gir en legitim og langvarig løsning, i motsetning til noen prosedyrer som kun gir kortsiktige resultater. IPL kan også benyttes hvor som helst på kroppen, og gir stor allsidighet fra en enkelt prosedyre

IPL hudforyngelsesprosedyre. (skinrejuvenation)

Under en IPL Skin Rejuvenation-prosedyre er det intens lys fra en rekke bølgelengder som er fokusert på de spesifikke delene av huden du behandler. IPL-enheten blir forsiktig presset på huden med en jevn gjennomsiktig overflate som avgir lyset på de målrettede områdene.

Dette lyset bidrar til å stimulere til produksjon av kollagen noe som vil bidra til å fylle i linjer og rynker eller grunne arrdannelser samtidig som det reduserer rødhet, misfarging og flekker.

Det målrettede vevet som er skadet blir naturlig fjernet av kroppen. Avhengig av hva som blir behandlet, kan det nøyaktige bølgelengdeområdet justeres for å optimalisere resultatene.

Man bruker øyenmaske for å beskytte øynene og synet under prosedyren og gele  påføres huden din for å forhindre overoppheting.

Hele prosedyren er veldig rask, tar omtrent en halv time å fullføre, selv om den nøyaktige lengden vil avhenge av hva du spesifikt behandler, og dens størrelse eller omfang.

REVJUVENATION, ACNE, ÅRER, IPL/SHR

Ett område……………………………………………………Kr 1000,-

Ansikt……………………………………………..…………..Kr. 2000,-

Decollete……………………………………………..………Kr. 1900,-

Legger…………………………………………………………Kr. 1600,-

Lår…………………………………………….……..………..Kr.1600,-

Legger + lår…………………………………………..…….Kr. 2600,-

Andre områder: Pris ved konsultasjon.

LYMFEDRENASJE OG TYKKTARMUTRENSING

Drar ut toksiner fra lymfe og øker blodsirkulasjonen

Behandlingen utføres ved hjelp av massasje og lysterapi.

Behandlingen tar gjennomsnittelig 60 minutter.Energibehandling i vintermørket.

Lysbehandlinger kan også ha gunstig effekt på eksem, psoriasis, sår og kviseproblematikk.

Kur på 3 behandlinger (40 minutt pr.beh.)                               Kr1000,-

 FOTODYNAMAISK LYS

LØFTING AV ØYENBRYN

MÖ Fiberoptisk lys

At huden blir slappere er en naturlig del av det å bli eldre, og målet ved våre behandlinger er ikke å se mye yngre ut men en litt bedre og freshere utgave av seg selv. 

Gjorde en liten test på hva vårt PDT Lys gjør i våre behandlinger. Brukte ca 3 min på høyre øye på bildet. Man kan se hvordan brynet har løftet seg. 

Vi bruker PDT lys i alle våre behandlinger.

Fotodynamisk Lysterapi stimulerer sirkulasjonen, drenerer, fjerner gifter og avfallsstoffer i huden, får late hudceller til å få opp farta på fornyingsprosessen og mye mer. `Soft Facelift uten kirurgi`.

Pris kr 590 kr

PIGMENTERINGER

Hyperpigmentering kan være forårsaket av solskader, betennelser eller andre skader på huden, inkludert de som er relatert til akne vulgaris. Personer med mørkere hudtoner er mer tilbøyelige til hyperpigmenteringer, spesielt ved overdreven sollys. Mange former for hyperpigmenteringr skyldes overproduksjon av melanin. Hyperpigmentering kan være diffus eller fokal, noe som påvirker slike områder som ansiktet og baksiden av hendene. Melanin er hudens brune pigment som produseres av melanocyttene i det nedre laget av epidermis. Melanin er ansvarlig for å produsere farge i kroppen på steder som øyne, hud og hår. Etter hvert som kroppen blir eldre, blir melanocytfordelingen mer diffus og reguleringen er mindre kontrollert av kroppen. UV-lys stimulerer melanocyttaktivitet, og hvor konsentrasjonen av cellene er større oppstår hyperpigmentering.

Vi kan behandle pigmenteringer med enten laser. IPL eller skinpen. For mindre pigmenteringer, gir en kombinasjon av skinpen og syre peel et godt resultat.

FJERNING AV TATOVERING

TVR

Følgende overfladiske hudproblemer kan behandles effektivt ved termokoagulering.
Prosessen vil forbedre hudens utseende ved å elimenere eller redusere uønskede hudproblemene.

– Sprukne kappilærer
– Spindelvevsårer
– Stilkvorter
– Campbell de Morgan spots (kirsebærflekker)
– Pigmentflekker/ aldersflekker
– Millia
– Dermatose Papulose nigra
– Føflekker ( må ha legeerklæring på at de kan fjernes)

Termokoagulering nytter høyfrekvens energistrøm. Energien som oppstår gir en termisk lesjon og man ser umiddelbare resultater av fjerning/forbedring av hudproblemet.
I motsetning til noen andre behandlingsmetoder, utgjør ikke termokoagulasjon risiko for blemmer, brannsår eller arrdannelse, og behandlingen kan nyttes av alle hudtyper.

Den totale behandlingskostnaden er avhengig av graden av behandling og antall økter som kreves.
Eks – Spindelvesårer og sprukne kappilærer i ansiktet er det som regel nok med en behandling, mens f.eks på bena må man regne med 6+ behandlinger.

DERMAPENN HOLLYWOOD PEEL

GOLDEN AGE

Filler

Et geleaktig materiale som er bygget på sukkerstoff og Hyaleronsyre som allerede finnes i huden. Hyaleronsyre ligger i kroppens bindevev og gjør at kroppen ser frisk og ung ut. Fillerene settes under huden for å fylle ut områder hvor det er ønskelig med mere volum. Utfylling av rynker gir god effekt på : sinnarynken, pannefold, marionettlinjer ( hudfold ned fra munnvikene), overlepperynker og neseleppefold.
 

1 ml: kr 3400,-

0,5 ml: kr 2200,-

Kisslipp: kr 3400,-

Redensity: (hudforbedrende) kur på 3 behandlinger
(2700+2700+1100) / kr 6500,-

Etterfylling: 3-4 uker etter behandling 0,5 ml / kr 1600,-

Skinbooster 1 ml 1750 kr, kombinert med syrepeel blir prisen 1350 kr for skinbooster

 

Botox

Verdens mest brukte legemiddel mot rynker. Det er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Botox, som er et registrert legemiddel inneholder Botulinum Toxin Type A, det virker slik at ved injeksjon blokkeres impulsen fra nerven til de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker og huden glattes ut.

Områder kan være for eksempel: sinnarynken, kråketærne øyne, panne, kjeve- mot spenningshodepine).
 

1 område: kr 2500,-

2 områder: kr 4400,-

3 områder: kr 6000,-

Munnviker: kr 1600,-

Armhuler: (Veldig virkningsfullt mot svetting under armene) kr 5500,-

Botox og filler kan også settes som kombinasjon i en behandling, dette ser vi på under konsultasjonstimen og avtaler pris. Konsultasjonstimen er gratis. Ta gjerne kontakt på tlf 92200285

Makeup tatovering


Lipliner: Kr 2490,-
Uten kontur kun leppefyll: Kr 3490,-
Lipliner med full farge: Kr 4990,-
Øyenbryn, hårtegning med maskin: Kr4490,-

Eyelinje kun ned: Kr 1990,-
Eyelinje kun oppe: Kr 3490,-
Eyelinje kun opp tykkere: Kr 4990,-
Eyelinje nede og oppe: Kr 4490,-
Gjennomoppfriskning innen 2 år: Kr 1990,-

DERMPAPENN


Dermapenn glatter ut huden, tilfører fuktighet og gir en flott glød til huden. Huden tilføres ett næreingskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, coenzymer, mineraler og antioksidanter. Mesoterapi er en revolusjonerende nyhet innen anit-age behandling når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirugi

Brukes for å behandle :
Tørr og slapp og uelastisk hud, Rynker, Grov ujevn hudtone, Solskader og Akne-arr.

Effekten sees med det samme, men best 1 til 2 uker etter behandlinger. Vi anbefaler å gjennomføre minum tre behandlinger da dette kan gi enda mer langvarig rynkereduserende effekt i huden. 

Kjemisk peel

Kjemisk peel med Elexir:  750,-

Kjemisk pell med Medicallia 750.-


Seriepeel: (anbefales på min 3 ganger for best resultat) kr 598,- per gang
Pevonia syrekur 6 x 30 minutter: kr 3000,-


Disse peelene har god effekt på akne/kviser og hudforbedrende som oppstramming og solska